Dana, 06. februara, imali smo čast da prisustvujemo dodeli priznanja Top50 u organiziaciji PC Press magazina. PC Press već 26 godina organizuje Top50 izbor, kako bi na domaćem tržištu pronašao, afirmisao i podržao sajtove, aplikacije i naloge na društvenim mrežama koji su se u godini za nama najbolje pokazali svojom funkcionalnošću, ažurnošću, kvalitetnim sadržajem i dizajnom koji se ističe.

Nadji-Posao.rs je ove godine bio nominovan u kategoriji Poslovni i društveni servisi i imali smo čast da prisustvujemo svečanosti održanoj u Narodnom muzeju u Beogradu. Dešavanje je otvorio Dejan Ristanović, glavni urednik PC Press-a. Gospodin Ristanović je rekao da izbor Top50 podrazuneva izbor Najboljih online stvari, ali da se zapravo ova nagrada dodeljuje ljudima koji su te stvari stvorili, a ti ljudi smo upravo mi koji smo se juče našli u sali Narodnog muzeja. Kao što je on i rekao – Mnogo je lepo biti među najboljima, a tako smo se upravo i mi osećali!

Dobitnici u kategoriji Poslovnih i društvenih servisa ove godine su bili: Narodna banka Srbije, Srbija voz i Srpska asocijacija menadžera, a Nadji-posao.rs je proglašen za pobednika kategorije!

Nagradu je primila Tamara Trošić, Specijalista za digitalni marketing portala Nadji-posao.

Evo šta povodom osvajanja priznanja ima da izjavi direktor prodaje Slobodan Milutinović:

nadjiposao

„Kada je portal Nadji-posao.rs započeo sa radom pre nešto više od godinu dana, znali smo da put neće biti lak, ali znali smo da ćemo uspeti. Želeo bih u ime osnivača, u ime celog tima, kao i u svoje lično ime da se zahvalim stručnom žiriju što je prepoznao našu kompaniju kao lidera u kategoriji Poslovnih i društvenih servisa. Svakog dana radimo na tome da budemo još bolji u onome što radimo, a sigurni smo da će nam, kao jednoj mladoj kompaniji, ovo priznanje doprineti da se još bolje pozicioniramo na internet nebu Srbije.”