Aktuelne vesti

O nama

Ko smo mi?

Nadji-posao predstavlja portal koji pomaže poslodavcima u pronalaženju pravih kandidata za njihove konkurse. Brojimo više hiljada kandidata i svakodnevno objavljujemo nove aktuelne oglase za mnogobrojne kategorije poslova.

Naše poslovanje se zasniva na negovanju dvojake saradnje. Naime, naš tim neguje saradnju sa svojim kandidatima, vodi računa o tome da svako od kandidata pronađe baš ono što mu je potrebno, kao i da ih svakodnevno izveštava o novim oglasima iz kategorija za koje su zainteresovani.

Sa druge strane, naš tim brine o tome da ostvari i sačuva dobru komunikaciju sa svim firmama i preduzećima sa kojima Nadji posao posluje, kao i novim firmama koje su zainteresovane ili tek stupaju u saradnju sa nama.

Šta je naš cilj?

Moderno doba donosi mnoge pogodnosti – jedna od njih je online komunikacija i oglašavanje.

Nadji posao obezbeđuje prostor sa puno mogućnosti za sve kompanije koje su u potražnji za radnom snagom, kao i za kandidate koji su u aktivnoj potrazi za poslom.

Ističemo se kroz naš način poslovanja, a to podrazumeva da svakodnevno negujemo direktne kontakte sa našim klijentima, kao i našim kandidatima. Obraćamo puno pažnje na društvene mreže, digitalni marketing i zbir svih online aktivnosti koji nam obezbeđuju sve širu publiku i na taj način olakšavamo put zaposlenju.

Kako do posla?

Veoma lako! Sve što je potrebno je da se na našem portalu nadji-posao.rs registrujete kao kandidat, ostavite kontakt podatke, dodate Vašu fotografiju, CV i svu dodatnu dokumentaciju koja bi mogla da bude od koristi prilikom zaposlenja. Sa tako kreiranim profilom, slobodni ste da konkurišete za sve oglase na našem portalu, jednostavnim klikom na Prijavite se za posao.

Kako do kandidata?

Nadji-posao Vam obezbeđuje kvalitetan izbor kadra, kandidate različitih sposobnosti, profila i obrazovanja, tako da na našem portalu uvek možete pronaći pravog kandidata za Vaš posao.

Prijava za poslodavce odvija se takođe u par jednostavnih koraka. Kada pristupite portalu nadji-posao.rs potrebno je idete na opciju Prijava kao poslodavac, i zatim da se registrujete i ubacite podatke Vaše firme. Time dobijate novi uvid i lakši pristup, a sledeći koraci su poručivanje paketa i kreiranje oglasa. Važno nam je napomenuti da nam je zadovoljstvo naših klijenata uvek na prvom mestu, pa negujemo fleksibilnost i adaptiranje Vašim potrebama, što znači da Vam možemo izaći u susret sa paketom usluga po sniženoj ceni, ukoliko Vam je potreban veći broj različitih profila.

U okviru svojih paketa, Nadji-posao predstavlja jedini portal koji nudi oglašavanje i plaćeni marketing na društvenim mrežama, što nam omogućava da dopremo do većeg broja kandidata.

Zakorači u svet zaposlenja!