blog.nadji-posao.rs
Za kandidate, Za poslodavce

Portal nadji-posao.rs pobednik Top50 u kategoriji Poslovni i društveni servisi

Dana, 06. februara, imali smo čast da prisustvujemo dodeli priznanja Top50 u organiziaciji PC Press magazina. PC Press već 26 godina organizuje Top50 izbor, kako bi na domaćem tržištu pronašao, afirmisao i podržao sajtove, aplikacije i naloge na društvenim mrežama koji su se u godini za nama najbolje pokazali svojom funkcionalnošću, ažurnošću, kvalitetnim sadržajem i dizajnom koji se ističe.

Nadji-Posao.rs je ove godine bio nominovan u kategoriji Poslovni i društveni servisi i imali smo čast da prisustvujemo svečanosti održanoj u Narodnom muzeju u Beogradu. Dešavanje je otvorio Dejan Ristanović, glavni urednik PC Press-a. Gospodin Ristanović je rekao da izbor Top50 podrazuneva izbor Najboljih online stvari, ali da se zapravo ova nagrada dodeljuje ljudima koji su te stvari stvorili, a ti ljudi smo upravo mi koji smo se juče našli u sali Narodnog muzeja. Kao što je on i rekao – Mnogo je lepo biti među najboljima, a tako smo se upravo i mi osećali!

Dobitnici u kategoriji Poslovnih i društvenih servisa ove godine su bili: Narodna banka Srbije, Srbija voz i Srpska asocijacija menadžera, a Nadji-posao.rs je proglašen za pobednika kategorije!

Nagradu je primila Tamara Trošić, Specijalista za digitalni marketing portala Nadji-posao.

Evo šta povodom osvajanja priznanja ima da izjavi direktor prodaje Slobodan Milutinović:

„Kada je portal Nadji-posao.rs započeo sa radom pre nešto više od godinu dana, znali smo da put neće biti lak, ali znali smo da ćemo uspeti. Želeo bih u ime osnivača, u ime celog tima, kao i u svoje lično ime da se zahvalim stručnom žiriju što je prepoznao našu kompaniju kao lidera u kategoriji Poslovnih i društvenih servisa. Svakog dana radimo na tome da budemo još bolji u onome što radimo, a sigurni smo da će nam, kao jednoj mladoj kompaniji, ovo priznanje doprineti da se još bolje pozicioniramo na internet nebu Srbije.”

Related posts

Pet nekonvencionalnih strategija koje treba koristiti pri zapošljavanju radi različitosti

admin_zoza
3 years ago

Kako biti pažljiviji na poslu

admin_zoza
2 years ago

6 stvari koje možete da učinite odmah da povećate sigurnost vašeg posla

admin_zoza
2 years ago